pOtOpOyO @ Terengganu

Posted: April 23, 2014 in Uncategorized
Tags: , , ,

Job kali ni memang lah satu sejarah buat pOtOpOyO image… sejak beberapa tahun beroperasi.. hanya Negeri Terengganu je yg blom ada job wedding buat kami.. akhirnye bejaya jugak memenuhi siri jelajah Semenanjung Malaysia.. target seterusnya negeri terakhir utk Malaysia seluruhnya.. yaitu Sarawak.. memandangkan sebelum ni Sabah dah bejaya dikuasai.. hahah.. macam gi beperang plak..

Terima kasih tak terhingga buat Joe dan pasangan.. yang sangat sporting.. pasangan yang comey lotey kedua-duanya.. yang sudi mengabadikan saat terindah lagi bersejarah dalam hidup anda berdua bersama perkhidmatan kami. Doa kami di pOtOpOyO  image, smoga ikatan perkahwinan anda berdua kekal hingga ke Syurga~

Meh layan beberapa snap gambar dari majlis tersebut :

joe 01 joe 03 joe 04 joe 06 joe 07 joe 08 joe 09 joe 10 joe 11 joe 12 joe 13 joe 14 joe 15 joe 16 joe 17 joe 18 joe 19 joe 20 joe 21 joe 22 joe 23 joe 24

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s