pOtOpOyO!?

pOtOpOyO yeklah seekor jenama bagi servis photography yang aku usehekan sekarang ini… sebelom ni aku menggunakan jenama 2Sejoli yang mana lebih kepada photography perkahwinan… sebenarnya aku tangkap segala jeneh temasya.. baik sambutan hari jadi adik lelaki kesayangan, anak kecil dan besar panjang serta tak sedar diri,girlfriend, boyfriend (masih dalam penilaian), pertunangan, perkahwinan, ulang tahun perkahwinan, penceraian (erk! masih blom ada yg sudi hire aku lagi), event, produk, sukan sekolah, korporat dan macam2 lagi.

Pendek kata apa2 yg perlukan photographer.. aku buat. Makanya rasenye tak sesuai sangatlah guna 2sejoli tu.. lagi pun satu hari tu aku ternampak satu photographer tu guna jenama yang sama.. cuma dia guna Dua Sejoli bukannya 2Sejoli.. so aku pun rase lebih baik aku guna jenama lain supaya tak timbul apa2 masalah pada minggu depan.

Rasenye pOtOpOyO ni sesuai ngan aku.. bukan nye pasal aku poyo! cuma aku pikir jenama ni lebih senang nak ingat ranggi dan mengiurkan! Erm! agak tak sesuai bab “mengiurkan tu” tapi abaikan je lah.. maklumlah.. keybord ni skang kat jari jemari aku.. so suka ati aku lah kut nak taip apa. huhuhu! ( huh! aposai mouse aku neh.. terkelik sana sini.. tak duduk ontok lah pulak!) So dalam blog pOtOpOyO ni aku akan uploadkan segala jenih gamba tak kira lah job ke… gamba aku saje2 tangkap ke.. gamba dari henpon ke… apa2 lah kan.. Jadinye bagi korang2 selaku pengunjung bolehlah selak2 blog pOtOpOyO ni tengok gamba2 yg ada… Akhir sekali aku ucapkan jutaan trime kasih kerna sudi singgah!!

Salam…