Jadual nan ketat

Posted: January 6, 2013 in Uncategorized

Yo.ohoii.. Anak aku si Dheya Amaani selalu sebut ayat ni.. Kira salam perkenalan di kalangan para lanun.. Pengaruh tv…

Ok.. Kembali ke  cerita asal… Korang apa projek skang? Awal2 tahun ni.. Macam2 hal kena uruskan… Layan lah slow2 ye…

Aku macam biasa.. Job shooting… Design album… Video editing… Agak kalut jugak skang ni… Huh.. Tak menang tangan… Sotong yg banyak tangan pun tak sanggup rasenye nak layan keje yg menimbun ni..

Trima kasih buat client2 pOtOpOyO yg tak jemu menunggu… Kesabaran anda sangat saya hargai…

Jadual kali ni agak ketat sekali.. Sekarang tengah otw ke terengganu… Layan job filem plak.. Kali ni pOtOpOyO diberi peluang selaku penerbit “Behind the scene” sebuah filem yg bakal berkumandang di pawagam… Cuma skang ni masih di peringkat awL.. Masih di peringkat recce location. .Blom tahu lagik untung nasib filem ni.. Yg penting kena claim dulu apa kerja2 yg kita buat..🙂 4 hari jugak aku kat sekitar terengganu ni nNti.. 9 jan. baru pulang ke KL.

10 haribulan.. Satu job video utk anak seorang hartawan yg OKU nk kena cover… personal doktor beliau nak tengok utk buat kajian.. Video shoot and editing dlm maSa satu hari.. Wah… Mampukah daku!!!

11 haribulan… Pagi2 kena ke LCCT.. Flight ke Jakarta.. Wedding job.. 5 hari jugak tu kat sana nanti.. Ergh… Ya Allah.. Maintain kan lah kesegaran body ku ini… Agar dapat menjalankan tugasan dgn jayanya… Amin..

15 haribulan blk semula ke kl… 16 haribulan pulak.. Satu lagi job corporate video!!!! Erm… Layan~ mampuih pakcik macam ni! Benyek!!!

Sesambil tu maSa terluang kene curi utk design album client!!! Sabar ye wahai client2 yg budiman…🙂

Baiklah.. Dah sampai area Kemaman.. Nak berenti lunch!!! Daa..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s