KAWEN CHE ROS

Posted: July 18, 2012 in Uncategorized

Beberapa tahun nan lalu.. aku ada bikin satu job fotografi untuk Norman Hakim kat Pulau Pinang, Friends Carnival anjuran CIMB. Kat sana aku mula bekenalan ngan saudara kita ni yang memperkenalkan diri sebagai Cik Ros… nak tebahak gak aku memula dengar.. nampak gagah perkasa.. sekali nama cam pompuan.. hihihi… sejak tu kami mula berkawan… dia kata bila dia kawen nanti dia nak amek aku jadi OP dia.. tak kira bila tahun pun… aku tak amek kisah sangat pasal tu.. sebab tah ye ke tidak brader ni… awek pun blom ada dah crita pasal nak amek photog utk cover wedding dia.. hahahah!!!

Tapinye Tuhan tu maha berkuasa.. sampai masanye.. setelah berkurun lama.. beliau contact aku… katanye dia dah nak kawen.. seperti yg dijanjikan dia nak aku cover majlis dia.. alahai terharu gak lah.. sebegitu setia beliau ini… cuma sori lah bro tak dapat cover Majlis Nikah anda~

Anyway~ tq pasal bagi sepenuh kepercayaan pada pOtOpOyO image!!

ImageImageImageImageImage

Semoga kalian berbahagia dengan ikatan ini… Amin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s