Watie Elite & Joe studio shoot

Posted: May 6, 2012 in Uncategorized

3 menggu lopeh satu tugasan melibatkan artis tanah air tolah berlansung. pOtOpOyO image tolah mendapat mandat selaku official photog bagi acara pre-weed dorang berdua.

Walaupun mendapat notis tak sampai 24 jam, aku masih sempat memikirkan apa kah kaedah yg paling best utk aku mendera dorang berdua.. ternyata perjalanan photoshoot berjalan dengan sukses skali dan mendapat title photographer “gila” oleh dak Watie..

Pada awalnya aku risau jugak memandangkan photoshoot beransung di studio seorang photog selebriti area danau kota.. kalau kat studio aku sendiri kat sec 23 shah alam tu, ok gak lah. dah tau selok belok setting lighting dan sbagainya.. namun bagi menyahut cabaran, aku redah jugak, Malaysia boleh!!

Alhamdulillah segalanya berjaln lancar. Jutaan trima kasih kepada Cik Kiki dan Is, Event organizer Kerja Kahwin, En. Hasri dari Butik Warisan Cinta, Sani Manjung.net photographer dn yg lain2..

image

image

image

image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s