pOtOpOyO @ Bangi, Putrajaya

Posted: January 4, 2012 in Uncategorized

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Ini yeklah job terakhir pOtOpOyO pada tahun 2011, yakni pada 31 Disember yg lepas.. Alhamdulillah pada tahun 2012 ni tempahan dah mula mencurah-curah memenuhi ruang organizer ‘mak’ ni~ auwww~ stakat ni sampai bulan Julai 2012 dah diisi… Tapi tak lah sepenuhnya.. masih lah ada ruang untuk diisi..

Memandangkan pOtOpOyO dibarisi oleh beberapa photographer yang boleh tahan dedikasinye pada tugasan, makanya kami masih mampu menerima tempahan walaupun ada job yang bertindan mandan.. bertindih mindih…

Sekali lagi syukur kepada tuhan yang pemurah… Kami akan terus memberi mutu persempahan yang terbaik pada semua pelanggan…

Jutaan trima kasih yang sangat-sangat kepada pelanggan yg telah berani tahap maut kerana beri kepercayaan kepada pOtOpOyO utk mengabadikan saat indah anda semua…

Baiklah~ kali ini yeklah majlis persandingan yang berlansung penuh gilang gemilang terbilang sembilang kepalang (sila cipta perkataan ‘….lang’ yang lain mengikut kretiviti anda…) di sebuah daerah di Bangi sana tu~ seperti biasa.. Acara kalut malut didahulukan.. persiapan rapi utk ke majlis telah dilakukan seawal yang mungkin…

Setelah tiba di rumah pengantin yg tesergam indah dan besa gedabak bak purnama merindu, (erk.. Agak janggal imbuhan yg digunakan) terus aku menjalankan dengan penuh melulu.. Hihihi… Tak lah… Akibat aku sampai terlalu awal dari jangkaan.. Maka sempat lah beli belah dulu sambil lepak2 mencari ilham utk tugasan kali ni… Itulah best nye kalau datang awal ke majlis.. Tak kalut sangat malahan kita akan sempat upload status ‘hari ini I makan nasi.. Sedappppp!!) dalm FB bak orang yang kurang kasih sayang, sampai makan nasik pun nak heboh satu dunia!!! Atau comment ” wow!! Good job bro!!” bila org tag gambar!!! Walhal kalau diamati gambar tu taklah “good job bro” sangat pun… Dengan harapan orang akan “good job bro” kan kita plak.. Hahhaha~ (bila lah orang nak “good job bro” kan gambar aku plak ni!? .. Tak cukup power lagi ni.. Kena tingkatkan usaha!!!!)

Okey lah.. Berbalik pasal tugasan kali ni… Semuanye okey.. Pengantin sangat spoting dan nampak gumbira!!! Senyum all the way!!! Makin petang makin gumbira.. apasal tah!? Hahaha Kerjasama yg diberi tak berbelah bahagi mahupun kali… Suruh duduk.. dorang duduk.. Suruh lari.. dorang lari… Baguss.. Silap2 kalau suruh garu blakng aku ni pun dorang akn garu kut~ hahahaha.. Melawak sih!! Jangan marah aaa~

Sesi outdoor dijalan kat kat area Putrajaya… Kesimpulannye sangat best!!! Puas hati sebab dapat memuaskan hati pasangan pengantin yang nampaknya sangat berpuas hati…

Tahniah buat anda berdua wahai pasangan sejoli…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s