Pre-Wedding Photoshoot

Posted: September 15, 2011 in Uncategorized

Alhamdulillah… masih bernafas..🙂 agak lama tak update ini blog.. job lepas2 pun belambak tak upload… alasan yang paling sesuai yeklah.. sibuk..hihih..

Okeh! amacam Sambutan Raya korang … musti meriah punye tuh… yang baru berkahwin tu.. boleh lah beraya ngan pasangan memasing.. beraye ngan orang baru.. keluarga baru… adik beradik baru… kire mertua ngan ipar2 lah tu.. ke ade dah yang begaduh nak beraya kampung sapa dulu..

Yang ada baby baru cam aku ni… seronot tak terperi jugak lah.. dulu tengok je orang beraya ngan daging kecik seketul tu… skang aku pun dah ada gak seketul.. hihih, cuma yang kureng sket itu budak aa… ada sikit demam lah raye kedua hari tu… banyak nangis2 punye~

Back to the Buz… Alhamdulillah.. lepas becuti raya ni job dah mula berkumandang… Tempahan masih dibuka~ bagi yg berminat silalah contact mengontact pOtOpOyO image… dan isnin lepas kami telah menjalankan sesi pengambaran Pre-wedding pasangan molek yang bakal melansungkan perkahwinan mereka tak lama lagi di Perlis & Kajang… Terlebih dahulu kami ucapkan terima kasih atas kesudian anda berurusan dengan pOtOpOyO image dan trima kasih jugak atas kesempoian anda menjalani sesi photography tempohari!

Enjoi the pixs!! daaaa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s