pOtOpOyO @ Teluk Intan

Posted: June 8, 2011 in Uncategorized

Salam semua… job kali ni yeklah area Teluk Intan… dah lama gak Encik Acap (pengantin Lelaki) ni membooking pOtOpOyO untuk merakamkan majlis penuh gemilang beliau… time kasih kerana sudi hire kami… Majlis yg berlansung selama 2 hari ni berjalan lancar.. cuma ada sedikit hujan pada belah petang pada hari bersanding.. agak terjejas sket lah acara outdoor pada petang tu.. Awalnya majlis ‘finish’ cepat dalam pukul tiga dah setel.. memandangkan time tu matahari duk tengah terik kami plan nak shoot outdoor dalam kul 4 lebih.. bila tiba masanye.. awan dah mula mendung.. apa lagi alahmak lah jadinye.. huhuhu!

Dah jadi acara lari dari hujan lah plak kita orang masa tu.. lari sana sini… sib baik sempat gak kami merakamkan detik bahagia dorang dengan penuh bergaya!! hihihih!!!!

Anyway.. tima kasih kepada pihak keluarga pengantin pompuan yg tak jemu2 bagi ‘gudis’ kat kiteorang sampai penuh kereta.. hahahah… tima kasih jugak atas seteko teh tarik yang sedap pada petang tu…

Buat pasangan pengantin.. slamat menjalani kehidupan berumah tangge!!!  Berikut beberapa keping gambo buat tatapan anda semua… Daaaaa!!!

Comments
  1. t says:

    superb! merah itu cinta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s