pOtOpoyO @ Taman Dato Harun

Posted: June 6, 2011 in Uncategorized

Salam keriangan untuk semua… kalini acara menangkap gamba di Taman Dato Harun.. acara bersolek diadakan di rumah tumpang mereka di Syah Alam… dengan bantuan GPS aku berjaya menjejakkan kaki betul2 depan rumah tumpang tu… canggih sungguh~ Juru mekap kali ni yeklah Kak Mas… comey orangnye~ ihihiih!!! (kak Mas kene blanje saya sirap bandung ni, sebab puji lebih2 ni)…

Selepas beberapa menet acara mekap bermula.. sampai plak juru video… setelah diperkenalkan.. baru tau beliau yeklah Encik Eddy.. dari Eddy Videography & Photography.. gleme brader ni.. slalu nampak nama kompeni je.. kali ni rase betuah plak dapat jumpa dengan orangnye… TQ bro kerana sudi bagi tips2 yang berguna~… otai ni~

Selesai mekap kami bergegas ke dewan persandingan yg terletak somewhere area Dato’ Harun tu.. aku memang tak tau area mana.. so ikut je lah…

Maka bermula lah episod sesat barat… yg aku follow depan aku tu rupanye kaum kerabat pengantin lelaki dari Perak.. memang tak tahu jalan kat KL ni… patut lah aku nampak lain macam je jalan yang dia ikut… huhuhu!!! naik bepeluh gak aku time tu.. mana taknye majlis dah nak berlansung.. pengantin plak dah sampai sana… aku ngan famili pengantin lelaki tah kat mana2 tah… dipendekkan crita .. sampai jugak kami semua ketempat tujuan… silap aku yeklah.. tak ada alamat penuh untuk cari dewan tu menggunakan GPS.. hadoi~

Anyway majlis berjalan lancar.. cuma agak lewat bermula… namun meriahnye tetap sama… mak ayah pengantin spoting habis… dorang2 satu famili ni.. memang suka bergambar.. tak sampai berape menet aku jejak kaki kat dewan tu bepuluh2 gambo bejaya di snap!!! hihihihi!

Pengantin pun comey dan spoting jugak!! sejuk hati berurusan dengan mereka.. si pengantin lelakinye tak lekang dek senyum… sesi begambar pun lancar.. tahniah buat pasangan pengantin.. moga kekal selamanye~ Amin~

Jom layan gambo…

Skian Trime Kaseh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s