pOtOpOyO @ melaka lagiii!!!

Posted: June 6, 2011 in Uncategorized

Melaka lagi!! hui best.. aku paling suka job kat Melaka ni… macam2 adaaa~ sedare mare pun agak ramai kat sana.. memandangkan Pakcik Samad dah bukak plak kedai Nasi Ayam Pinggan Besar kat Taman Bukit Rambai tu… lagi semangat lah aku nak buat job area Melaka.. kompom makan free punye… tapi kena lah nampak mulia.. lepas makan tu buat2 selup poket .. tapi kena lama2 sikit.. jangan lupa masukkan adegan tangan tersangkut-sangkut sket.. janji prosesnye nampak sukar dan lambat~

Kena plak kalau rumah pengantin tu area Air Keroh.. dapat gak aku singgah umah akak aku… so dapat menjimatkan kos pengantin.. takyah nak keluar duit siapkan tempat penginapan…

Okeh berbalik pada acara tangkap gambo kali ni… Pengantin kali ni aku panggil Pak Ngah.. org rumah dia etometik lah bergelar Mak Ngah.. hihihih! Majlis Akad Nikah berlansung penuh gemilang dikediaman ibu bapa pengantin pompuan di Muar… dua hari saya bertapak di sana, sehinggalah selesai Majlis Bersanding.. sangat ceria majlisnye~ ramai sunggoh tetamu yang hadir..

Hari ke-tiga berlansung plak Majlis Bertandang ke rumah lelaki… majlis dimulakan dengan Acara Khatam Al-Quran.. sama jugak dengan pengantin pompuan sebelum ni.. ada gak majlis yg seumpamanye~ sejuk hati dengo dorang2 ni mengaji.. lancho je bunyinye… takdelah merangkak2 mengeje nye! hihihihi~ selalu bace Quran agaknye~ Alhamdulillah..

Keseluruhan nye … sesi photografi berlansung dengan jayanye… sampai pasangan naik letih melayan tangkap gambo… cuma insiden aku diraba Mak Nyah waktu acara outdoor tak dapat dilupakan.. cis!!! hilang teruna akuh~ huhuhuhuhuh!

Berikut beberapa keping sample gambo utk tatapan umum… zasssss~

Sekian Trime Kaseh~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s