pOtOpOyO @ Shah Alam

Posted: May 20, 2011 in Uncategorized

Pergh~ lama tul tak ‘hapdet’ blog pOtOpOyO neh~ belambak2 gamba duk simpan dalam pemacu keras tu~ tah bile tah nak upload gak nye tah!?

Tadi tengahari, lepas Jumaat selesai satu majlis akad nikah yang penuh gemilang… Majlis berlansung di Dewan Nikah Masjid Shah Alam… 1st time buat job kat sini… sangat menarik… banyak ruang untuk tukang tangkap gambar mencelah dan menyelit, utk dapatkan ‘enggel-enggel’ yang menarik. Ditambah plak dengan layanan indah dari pihak pengantin.. memudahkan lagi urusan penangkapan…

Dan esok plak… satu lagi majlis akad nikah akan berlansung… dari alamat yang di smskan oleh bakal pengantin ni area Tg. Karang.. kena gerak awal pagi lah nampaknye.. tambah sesat barat lagi.. hihihih!

Seblom tu ni ada dua keping gamba utk majlis tadi… cukup lah dua keping kut…🙂

(psttt: gambo ni terlambat di upload hampir dua minggu!!! post jalan dulu.. gambo kendian.. hahaha mcm ni pun boleh kaaaa!! tq kepada cik Azlinda kita yang sudi tercengang dalam ruangan komen tu.. trima kasih atas keprihatinan anda… dengan ini saya hadiahkan anda dengan tepukan pengakap sebanyak 3 kali~)

Comments
  1. azlindashariff says:

    uit ?? mane pic nyer ?? xde pon ?? huhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s