pOtOpOyO @ Kelantan

Posted: March 14, 2011 in Uncategorized

Job kali ni jauh jugak~ Alhamdulillah perjalanan kami lancar dan selamat… memula gusar jugak sebab job ni saing cuti Tahun Baru Cina.. dalam otak dah pikir pasal jalan jem dah! maklum ah orang mula cuti dan nak balik kampung… so, kami gerak sehari awal supaya bila sampai nanti bleh rehat2 dulu…

Najwa dan suaminye Muhazam yeklah client pOtOpOyO kali ni.. dorang jugak amek perkhidmatan “Videography” kami. Pasangan yang happy go lucky ni memang sempoi habeh.. tak kering gusi jadinye melayan dorang ni.. Penginapan yang disediakan memang tip top..  area Wakaf Che Yeh~ tengah2 Down town.. so setiap malam layan pasar malam.. huhuhuh! apa lagi borong Levi’s ciplak lah kiteorang kat sana.. morah dow~ 25 hengget selai~

Trima kasih kepada Tuhan.. dengan izinNya semua berjalan lancar… terselamat dari jalan jem pegi dan balik… cuaca bagusss~ makan minum sedap… pendek kata sukses lah~ Job berakhir jam 11 malam dan kami terus gerak ke Kuala Lipis utk next job keesokan harinye… sampai lipis dalam pukul 5 pagi~ sempat lah lelap kejap lepas setelkan Subuh~ Alhamdulillah~

Wokey~ kepada Najwa dan suami… tqvm atas layanan tahap dewa~ dan diharap korang berbahagia sampai kiamat~ hihihih~

Comments
  1. najwa rawaida says:

    wahh….besarnye saye gelak…..hihihihihi….xsabo nk tgk yg lain….wehuuuu!!!

  2. najwa rawaida says:

    bye…baru perasan…nama najwa xde ‘h’ la kat blakang…huhuhu..najwa rawaida jer…bukan rawaidah.. ;p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s