KESAYANGAN AYAH & IBU

Posted: December 8, 2010 in Uncategorized

“Dheya Amaani”… Putri kesayangan…

Dah lama aku idamkan untuk adakan sesi photog utk baby Dheya ni. Malam tadi ada lah sikit masa terluang.. so terjadilah kejadian berikut~ Trima kasih buat Ponet yang kurang meragam sepanjang sesi penggambaran!!! Trima kasih jugak buat Dak Ayu selaku Lighting Crew yang berjaya melaksanakan tugasan beliau dengan cemerlang sekali.. Click!

 

Comments
  1. congrats..congrats
    blog cantek … shot cantek … composition cantek … post processing terbaeks
    gud luck on ur new career, the journey is miles ahead but the journey is best to be fulfilled with joy
    oh..by the way, the website is my photoblog, tapi aku main-main je dgn photography, more experiments than results

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s