PRE WEDDING

Posted: October 20, 2010 in Uncategorized

Tah nape tah banyak kali plak kena turun Melaka shoot gambo~ dah rezeki kat situ agaknye~ baham je lah… kali ni tugasan mengeshut pre wedding adik muda kita ni… yang kagumnye… muda2 lagi dah jadi pemandu kapal terbang~ syabash buat anda~ acara bermula agak lewat dalam pukul 4 lebih… kerjasama dari pasangan sejoli ni memang superb~ hala je kat mana-mana pun layan jerk~ sampai aku plak yang naik letih… anyway~ tahniah buat anda berdua~

Comments
  1. hanis says:

    pengantin laki tu mcm knal…..adakah namenye rafeuddin????

  2. potopoyo says:

    Ye! benar sekali😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s