WEDDING @ KAJANG

Posted: May 20, 2010 in Uncategorized

Fuhh! siap lagi seko album.. kali ni lain sket.. bukan acara kawen-mawen~ kali ni acara menetas rambut kanak2.. alahai comel nye lah dak baby tu… rase nak colek je bawak balik ghumah… macam biasa lopeh design kena lah emailkan ke ownernye…

Duk senang lenang mengecek email~ uit.. ado lah plak satu email dari salah sorang client aku… bunyinye~

“good job bro….hehe….wedding@ kajang x post ker??!!….hehe….x glemer la saya mcmnie….hehe…;p”

hiih! cian dieee~ bukan tak post.. tongah bz melayan tugasan sampai tak kesempatan nak mengepost… ok lah sebagai memenuhi permintaan so aku luangkan masa sikit … sikit masa… erm.. mana-mana pun boleh kut~ untuk mempercepatkan pengepostan post ini~

Ok.. majlis kat Kajang tempoh hari bejalan dengan lancar sekali cuaca pun ok… ramai gak orang datang bepusu2.. datang nak tengok pengantin.. bukan nak tengok lauk tau~ hihihih! pasangan pengantin pun syantik2 sangat~ spoting pun jugak…  so cam biasa tahniah buat pasangan pengantin… smoga kekal sampai akhir hayat~

ni ada sket gambo yang sempat di upload… “saksikan lahhhh~” (baca ikut lenggok penyanyi iwan tu taw~!)

Pix Info : Kajang, EOS 50D, 100mm, F/5, 1/125, ISO 400, Photoshop CS3 Editing

Pix Info : Kajang, EOS 50D, 120mm, F/5, 1/100, ISO 500, Photoshop CS3 Editing

Pix Info : Kajang, EOS 50D, 26mm, F/3.5, 1/100, ISO 500, Photoshop CS3 Editing

Pix Info : Kajang, EOS 50D, 250mm, F/5, 1/100, ISO 500, Photoshop CS3 Editing

Pix Info : Kajang, EOS 50D, 30mm, F/25, 1/160, Photoshop CS3 Editing

Pix Info : Kajang, EOS 50D, 50mm, F/28, 1/160, Photoshop CS3 Editing

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s