WEDDING @ JOHORE

Posted: March 26, 2010 in Uncategorized

Uit dah 4.49am dah ni.. apo gilo ko tak tintun lagik! ni bahanenye kalau tido awal neh! kan dah terjaga awal jugak! Bukan ape.. esok ada sejob lagik.. sib baik kat Masjid Wilayah je! dekat je low~

Majlis esok (kira harini lah tu .. dah pokol brape dah ni) aku kena cover blah lelaki pulak… minggu lepas kat ghumah pompuan.. kat Paguh. Walaupun agak jauh.. tapi enjoi gak lah… melayan kerenah kengkawan (Dak Asri & Wife serta budok menseng.. si Ariel). Pasangan pengantin pun best jugak.. kerjasama yg diberi memang hebat.. Timo kasih lah sebab sudi di reging dek aku! hahah!

Anyway.. Tahniah buat pasangan pengantin!

Tanpe membuang masa… korang tengok lah beberapa sample gambo dorang tu! Daaa!

Pix Info : Paguh, EOS 50D, 17mm, F/16, 1/200

Pix Info : Paguh, EOS 50D, 32mm, F/9, 1/200

Pix Info : Paguh, EOS 50D, 26mm, F/16, 1/160

Pix Info : Paguh, EOS 50D, 17mm, F/13, 1/250

Pix Info : Paguh, EOS 50D, 17mm, F/13, 1/250

Pix Info : Paguh, EOS 50D, 17mm, F/11, 1/250

Comments
  1. antu and mak antu says:

    banyak la ko yek….raging kitaorg sampai berpeluh kotaiak kitaorg ni..but anywas gambo kuar lawa…salute kat hang…cayalah beb!

    • potopoyo says:

      Hahah! kesian korang ek!! memang kebanyakan pengantin aku reging sampai ketiak berair punye!! Anyway.. korang pon best jugak! Bertindak ikut arahan! Selamat Pengantin Baruuuu!!!

  2. antu ijau says:

    salam.. en Bye… gambo kitorang kat mesjid wilayah tu da ciap ke belum?? ghasa nak tengok air tangan ko yg power tu mengadjust gambir2 kitorang…hehehe

    aku yang menunggu,
    antu ijau

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s