WEDDING @ OLD KLANG ROAD

Posted: March 18, 2010 in Uncategorized

Job kali ni pengantin dari Jalan Klang Lama… Puan Sya… dorang ni memang cam tak reti nak rasa letih.. hala je kemana-mana pun maintain je dorang.. sikit pun tak letih nampaknye.. aku plak yg lebih2 letih.. apo2 pun semangat tak kunjung letih camni lah yg perlu ada dlm diri kudus bagi sepasang mempelai… erm.. dekat2 nak bunyi mempelam plak.. srupp!! (meliur air leleh aku)..

Huh! dah pokol 4 pagi!! gilozzz! esok ada job wedding kat Johor.. nak tido duluuu!

So saksikan lah beberapa sedutan gamba dorang ni…

Pix Info : KL, EOS 400D, 35mm, F/3.2, 1/250, ISO 400

Pix Info : KL, EOS 400D, 30mm, F/2.8, 1/160, ISO 400

Pix Info : KL, EOS 400D, 30mm, F/2.8, 1/125, ISO 400

Pix Info : KL, EOS 400D, 36mm, F/3.5, 1/125, ISO 400

Pix Info : KL, EOS 400D, 50mm, F/3.2, 1/100, ISO 400

Pix Info : KL, EOS 400D, 25mm, F/3.5, 1/80, ISO 400

Pix Info : KL, EOS 400D, 135mm, F/5, 1/200, ISO 100

Pix Info : KL, EOS 400D, 55mm, F/4, 1/200, ISO 200

Pix Info : KL, EOS 400D, 55mm, F/4.5, 1/200, ISO 200

Pix Info : KL, EOS 400D, 55mm, F/7.0, 1/200, ISO 200

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s