MAJLIS PERKAHWINAN ZILA & HAFIQ

Posted: February 4, 2010 in Uncategorized

Selamat sudah selesaikan satu lagi tugasan.. pasangan yg ni pun boleh tahan lama gak membooking POTOPOYO utk jadi official photographer majlis gilang gemilang dorang… Sebelum tu nak time kasih yg tak terhingga buat Puan Siti (client lama aku) kerna mencadangkan aku sebagai photographer buat pasangan “gilo” ni.. hahah!

Memang seronot melayan kerenah mengseng budak bedua ni… nak2 si Zila tu! Apa2 pun Tahniah buat anda berdua.. semoga kekal sampai akhir hayat! AMIN

Berikut Beberapa keping gamba dorang ketika Outdoor kat atas bukit jalan nak ke Langat nun!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s