MY DAY!

Posted: January 26, 2010 in Uncategorized

Jam sebelas pagi… bangun slow2 dari pusat pembaringan… Erm.. mano plak poi eh dewi kesayangan ku neh!?

[Lokasi] Ruang tamu

“awak! sy dah masak! Kalau lapa kang makan ek!?”

Alahai comel nye cam anak burung unta je perangai ong gumah aku neh!

Erm.. cam satu yg tak lengkap je rasenye.. alahai… ade miting hari ni jam sebelas! skang dah sebelas suku!

[Dail talipun]

“Alo kak! kita sebenarnye kena miting hari ni kan?”

“Yup! awk kat mana?”

“Baru bangun!.. hahah! jumpa lam pukul 12 lebih boleh!?”

“Boleh.. jumpa kat opis akak ok!?”

“Set”

[Lokasi] Dapur

“Awak.. sy nak besiap dulu nak gi miting.. Balik kang sy makan .. okey!”

“Okey”

Oh! My Day!

Nak buat camne… kalau dah namanye keje sendiri… payah nak uruskan masa.. kena banyak  ikut time client.. kut malam client nak jumpa.. malam lah jumpa… kut pagi client free… pagi lah kena jumpa… kalau aku yg setkan masa aku.. maka tak dapat nak jumpa lah ngan dorang2 tu!

Meeting kali ni bejalan lancar! Job kali ni yeklah.. menyiapkan Mock-up Direktori setebal 250 muka surat dlm tempoh 2 minggu! huh! agak gile tugasan kali ni… tolak masa nak siapkan job2 yg lain.. aku ada dalam masa 5 hari je… aku tau aku boleh buat.. tapi cam ong gile lah kene ngadap job ni! Harap2 lah dorang stuju ngan Quotation harga yg aku bagi tadi.. Erm.. lepas miting kena lari ke pudu plak.. amek barang yg dah siap di print… nak kene hanto ke  Bukit Tunku.. Datin dah tak sabo nak tengok…

Done! barang dah hanta ke Bukit Tunku… apa lagik ye!?

Kriok! Kriok! perut dah bunyi! terbayang lauk pauk yg ong ghumah prepare awal pagi tadi!

Aku nak balik! aku nak melantak sampai lebam! Daaa!

Pix Info : Sg Buloh, EOS 400D, 50mm, F/9, 1/200, Photoshop CS3 editing

Pix Info : San Antonio, TEXAS, EOS 400D, 21mm, F/5, 1/250, ISO 100, Photoshop CS3 editing

Pix Info : Sg Buloh, EOS 400D, 50mm, F/7, 1/200, ISO 100

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s