HARI YANG INDAH

Posted: January 25, 2010 in Uncategorized

Aku ada satu tebiat yang kalau bini aku tau mau dia lempang aku kuat2 sambil makan makanan rapu! so aku kena taip slow2 supaya dia tak tahu~ ihik!

Aku suka snap gamba guna henpon bila nampak bende yg menarik semase memandu… tapi aku akan make sure pandu pelan2 lew~ Erm.. kena buat ayat cover ni.. aku just snap, snap dan snap… takdelah aku peteng tepat2 utk dapatkan shoot yg menarik.. sampai boleh masuk petandingan gamba tercantik anjuran kerajaan..  kira  nasib lah.. kalau ok gamba tu.. ok lah.. kalau tak delete je lah..

Tapinye bila pegang SLR.. aku paling malas nak snap gamba.. bukan ape .. maklumlah.. nak kena setting mcm2 utk dapatkan gamba yg betul2 ngam..lagipun waktu memandu kepalangnye susah nak guna mende SLR tu.. hahha! tahap melampau lah kalau guna SLR time memandu! Walaupun boleh tetap dianggap melampow!

Bagi aku time yg sesuai nak buat hal yeklah ketika jalan jem.. kawasan sunyi … erm time pandu sorang2.. hahah! berikut yeklah antara gambo2 yang aku snap ketika memandu dan ada jugak ketika dlm kenderaan lain.. kalau korang ada pengalaman snap gambo guna henpon waktu memandu atau bejalan/belari dan sebagainye cuba kasi link kat bahagian komen sana.. boleh gak betuka2 penglihatan!

Adios!

Pix Info : Penchala Link, iPhone, Auto Setting, F/2.8

Pix Info : LAX, Los Angeles, iPhone, Auto Setting, F/2.8

Pix Info : San Antonio, TEXAS, iPhone, Auto Setting, F/2.8

Pix Info : Kelana Jaya, iPhone, Auto Setting, F/2.8

Pix Info : Hartamas, iPhone, Auto Setting, F/2.8

Pix Info : Prima Damansara, iPhone, Auto Setting, F/2.8

Pix Info : Damansara Damai, iPhone, Auto Setting, F/2.8

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s